Doe mee met Boeren Burendag

Nodig jouw buren uit en doe mee

Ook dit jaar nodigen we jou uit om op zaterdag 28 september mee te doen aan Burendag. Onder de naam ‘Boeren Burendag’ enthousiasmeren wij jou om je omgeving uit te nodigen voor een leuke dag of avond. Zo breng je jezelf en je omgeving in positie om op een informele manier het gesprek aan te gaan.

In gesprek met jouw omgeving kan je namelijk veel uitleggen over wat er eigenlijk op jouw erf gebeurt, omwonenden meenemen in keuzes die je in de toekomst wil maken en bepaalde gedachten die er misschien uit onwetendheid zijn wegnemen. Je kan op deze dag op een makkelijke manier verschillende inzichten uitwisselen op een laagdrempelige manier. Onder het motto: ‘Beter een goede buur dan een verre vriend’, enthousiasmeren we jullie om dit jaar ook mee te doen met de Boeren Burendag.

Wij helpen jou een leuke dag te organiseren

We snappen dat het best wel een werk kan zijn om een dag te organiseren, daarom helpen we jullie graag een handje op weg. Wij hebben voor 250 boeren en tuinders een tof pakket samengesteld met eten, drinken, een verbindende kletspot met vragen voor boer en buur, spelletjes voor kinderen, uitnodigingen, kleurplaten, draaiboeken en versiering. Dit kan jij straks gratis bij ons bestellen. Daarnaast komen er in juli via de website van Boeren Buren allerlei handige downloads beschikbaar van spelletjes om te organiseren, uitnodigingen om af te drukken en kleurplaten om te printen.

Bestel nu  jouw gratis doos

Boeren Burendag 2024