Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

Waarom kiezen we ervoor om Boeren Buren via social media te presenteren?

Simpelweg omdat het een laagdrempelige en toegankelijke manier is om mensen met elkaar in verbinding te brengen. We hebben een Facebook-pagina, TikTok-kanaal en een Instagram-account, waar we jou op de hoogte houden van het reilen en zeilen in de agrarische wereld. Op deze platforms delen we verhalen, foto’s en video’s die laten zien wat er achter de schermen gebeurt op de boerderij.

Via Boeren Buren willen we jou een kijkje geven in ons dagelijks leven, onze uitdagingen en successen. We laten je kennismaken met de mensen die met hart en ziel werken om jouw voedsel te produceren. We willen je laten zien dat boeren en tuinders niet alleen ondernemers zijn, maar ook natuurbeschermers, innovators en levensgenieters.

Boeren Buren is er voor jou, de burger. We willen je uitnodigen om vragen te stellen, je zorgen te delen en samen met ons op zoek te gaan naar oplossingen. Door middel van open gesprekken hopen we wederzijds begrip en respect te bevorderen. We zijn ervan overtuigd dat samenwerking tussen boeren en burgers de sleutel is tot een gezonde, duurzame en veerkrachtige agrarische sector.

Al meer dan 50.000 mensen ging jou voor.

Dus sluit je aan bij Boeren Buren via onze kanalen op social media, bezoek onze website, kom langs bij een van onze evenementen en bovenal laten we samen werken aan een sterke verbinding tussen boer en samenleving. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen en een toekomst bouwen waarin we trots kunnen zijn op onze boeren en de voedselproductie in Nederland. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en van je te horen!

Ons team

Heb jij een agrarische vraag?

Anja Doldersum

Lieke Kregel

Jasper Seidel

Julius de Vries

Joanne te Winkel