Noord-Brabant

Yoga in de Groentetuin

  • Eind 19c, 5076 TD Haaren
  • 9 juli 2023

Op 9 juli organiseert Tuin de Es een heus Yogafestival waarin je kennis kunt maken uit een diversiteit aan yoga op diverse plekken middenin de tuinderij waar we biologische groente telen.

Het programma

18 yogadocenten uit de omgeving van Tilburg/Oisterwijk/Haaren/Vught laten zien wat zij in huis hebben en geven een ruime keuze aan yogalessen in de mooie biologische tuinderij van Tuin de Es.

10:00 start met een gezamenlijke activiteit
10:30 – 13:00 keuze uit diverse yogalessen
13.00 – 14.00 heerlijke Ayurvedische maaltijd met groenten uit de tuin
14:15 – 16:45 keuze uit diverse yogalessen
17:00 gezamenlijke afsluiting

Aanmelden

Heb jij interesse om mee te doen aan dit unieke programma op 9 juli? Inschrijven verloopt via de site van Tuin de Es, klik hier.

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met info@tuindees.nl

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons