Gelderland

Weekend van het Varken bij Kloosterboerderij van Buuren

  • Kloosterweg 31 6631 KL Horssen
  • zaterdag 9 september

Jaarlijks is het tweede weekend van september het Weekend van het Varken vanuit Varkens in Nood.

Veel vijfsterrenvarkenshouders stellen hun bedrijf open of organiseren activiteiten. Op onze boerderij kun je vrij rondkijken bij de buitenvarkens, koeien en kippen. Je kunt meedoen aan de vragenspeurtocht (op eigen gelegenheid) of aan de rondleiding om 11.00 (ca 1 uur). We hebben ook een boerderijwinkel met vlees, streekproducten en ijsjes.

Voor een rondleiding kunt u zich aanmelden door een mailtje te sturen, het maximum aantal per groep is 15 personen. Toegang is gratis!

Voor meer informatie check onze website!

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met info@kloosterboerderijvanbuuren.nl

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons