Noord-Brabant

Weekend van het Varken 2023

  • Verschillende varkenshouders in Nederland
  • 9 en 10 september van 10:00 tot 16:00

Tijdens het Weekend van het Varken bieden een 10 tal varkenshouderijen een gratis en leuk uitje naar de boerderij. Je kunt op de boerderij de varkens bekijken en je kunt er van alles leren over varkens!

Daarnaast kun je ook in gesprek met de boer, heb je vragen, dit is je kans om ze te stellen. De deelnemende bedrijven stellen op zijn of haar eigen manier hun bedrijf open, neem een kijkje op de website voor de activiteiten en openingstijden per bedrijf.

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met Info@thepigstory.nl

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons