Noord-Brabant

’t Melk mysterie

  • Torendreef 4, 4741 SX Hoeven
  • Dagelijks door het hele jaar

Een ramp voor iedere boerderijKoeien die geen melk meer geven! Boer Corné heeft er alles aan gedaan om te zorgen dat de koeien weer melk gaan geven. Helaas zonder succes. Van de een op de andere dag geven ze geen druppeltje melk meer. Wat is er toch aan de hand op de boerderij? Corné en Corinne nodigen jou uit om samen met je familie, vrienden en collega’s deze uitdaging aan te gaan. Je krijgt 60 minuten de tijd om het Melk Mysterie op te lossen. Hiervoor moet je lastige opdrachten oplossen, aanwijzingen vinden op en rondom de boerderij en uiteraard ook de koeien zelf onderzoeken. 

Het Melk Mysterie is vergelijkbaar met een normale Escape Room. Echter wordt je bij ons niet opgesloten in een klein kamertje… Nee, je krijgt de gehele boerderij als speelveld. Binnen 60 minuten moet je samen met je teamgenoten het mysterie oplossen. Het avontuur begint met een vriendelijk ontvangst op de boerderij. Voor iedere deelnemer is er een lekkere kop koffie of thee en een heerlijk stuk echte boerencake. Ongeveer 15 minuten voor aanvang van het spel begint de speluitleg en kan je een overall en laarzen aantrekken. Je mag natuurlijk ook in je eigen kleren spelen als je wilt. Na de uitleg start het spel. Dit duurt 60 minuten. Na 60 minuten eindigt het spel. Is het mysterie nog niet helemaal opgelost? Kijk dan de boerin eens lief aan, wie weet krijg je een paar bonusminuten. Na het  spel maken we een leuke teamfoto en is er nog de mogelijkheid om een drankje te drinken in de ontvangstruimte. Deze escape is tot stand gekomen in samenwerking met Outdoor Escape Hoeven. Zij bieden Outdoor Escapes aan in het Pagnevaartbos te Hoeven. Hun jarenlange ervaring gecombineerd met onze boerderij maakt een uniek en onvergetelijk uitje! 

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met info@rommenskoeien.nl

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons