Noord-Holland

Rondleiding Pluktuin Vers aan de Vecht

  • Lange Muiderweg 18a, Weesp
  • zaterdag 24 juni 2023 10:00 -13:00

Kom eens een kijkje nemen bij de boerderij en de groentepluktuin.

Ben je geinteresseerd in deelname aan de pluktuin? Er zijn nog oogstaandelen beschikbaar! Tijdens deze open dag staan ‘plukkers’ (zo noemen we onze deelnemers) voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en nemen ze je mee voor een gratis rondleiding.

Je hoeft je niet aan te melden. Rondleiding start bij voldoende animo om 10.00, 10.30, 11.00, 11.30, 12.00. 12.30

Tot 16:00 is de boerderij geopend en kun je op eigen gelegenheid rondkijken en genieten van de dieren, ambachtelijke producten in de boerderijwinkel, buiten spelen en een lekker ijsje.

Speciaal op deze dag is er koffie van Espresso Kitchen!

LET OP:
* Graag parkeren op het erf (fietsen en auto’s)
* Neem je laarzen mee als het heeft geregend

Voor meer informatie check de website!

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met info@versaandevecht.nl

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons