Zuid-Holland

Rondleiding Geitenhouderij Nieuw-Lickebaert

  • Ooltgensplaat
  • zomer 2023

Een rondleiding op het bedrijf door boer en boerin waar te zien is wat er nodig is om de geiten te verzorgen en geitenmelk te kunnen leveren. Er worden in juni lammetjes geboren.

U bent welkom tussen 11.00 en 16.00 en na 19.00 en kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen of ons te bellen. Het liefst doen wij de rondleiding in een groep van max. 10 mensen.

Voor meer informatie check de website

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met bianca@nieuw-lickebaert.nl

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons