Overijssel

Roalter Boer’n Lunch

  • De Plas 8 in Raalte
  • 15 juli 2023 12:00-14:00

Op zaterdag 15 juli organiseren De Bottermarkt en Salland Boert en Eet Bewust de ‘Roalter Boer’n Lunch’.

Tussen 12:00 tot 14:00 kunt u gezellig aanschuiven aan de lange tafels op het plein tussen het Annahuis en de Plaskerk in Raalte. Tijdens de lunch, uiteraard gemaakt door lokale ondernemers, worden diverse ambachten gedemonstreerd.

LET OP: Kaartjes alleen verkrijgbaar bij Schulten Lederwaren in Raalte. Op = op.  5 euro indien men verkleed is. (authentieke, boeren kleding) 10 euro indien men niet verkleed is 😉

Houdt onze website in de gaten. Zonder kaartje helaas geen toegang tot de lunch.

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met sbeeb7@gmail.com

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons