Overijssel

Proef de streek van de boer

  • De Johanneshoeve, Dalweg 39, Westerhaar – Vriezenveensewijk
  • 14 juli 2023

Proef de streek van de boer 

Op 14 juli organiseert Gastvrij Twenterand het eerste streekdiner Twenterand. Deze editie heeft het thema “Proef de streek van de boer”. Onze eigen grond brengt veel moois en lekkers voort en op deze avond zal chef-kok Andre Schipper op zijn Johanneshoeve koken met producten uit de eigen streek. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van producten die de eigen grond heeft voortgebracht, hiervoor is een samenwerking aangegaan met de lokale agrariërs.

Gasten eten gezellig aan één lange tafel in de tuin van de Johanneshoeve. We maken de tafel net zo lang als nodig is. Dus geldt: hoe meer gasten, hoe langer de tafel. We gaan ervan uit dat het weer op deze zomerse avond aangenaam is. Mocht het weer het echt niet toelaten wijken we uit naar binnen.

Het streekdiner vindt plaats in de tuin van de Johanneshoeve in Westerhaar. Met uitzicht op het weidse platteland genieten gasten van een 5- gangen diner met bijpassende lokale wijnen. In de tuin zorgt een muzikant voor een gezellige achtergrondmuziek.

Kortom: reserveer snel voor het streekdiner en vier het leven!

Reserveren : Stuur een mail naar info@gastvrijtwenterand.nl

Kosten : € 49,50 per persoon excl. consumpties

Dieetwensen / vegetarisch : U kunt dit doorgeven bij het maken van uw reservering

Vragen? : Stel ze gerust aan ons op info@gastvrijtwenterand.nl of bel Dagmar Boerrigter op 06-4680 6781 of Andre Schipper op 06- 1534 7153

Overige info  : www.visittwenterand.nl

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met info@gastvrijtwenterand.nl

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons