Noord-Holland

Open dag bij bloemenbollenbedrijf

  • Tijdverdrijfslaan 4, Egmond aan den hoef
  • Zaterdag 22 juli van 11.00-16.00 uur

Sinds 1 januari 2023 bestaat het bloembollenbedrijf van gebr. Pepping 100 jaar. Het is een typisch binnenduinrandbedrijf in Egmond aan den Hoef dat hier al van oudsher is gevestigd.

Ze hebben een breed assortiment aan voorjaars- en zomerbloeiende gewassen. Op 22 juli, wanneer ze volop in de verwerking van de voorjaarsbloeiende gewassen zitten, openen ze de deuren voor iedereen die altijd al eens een bloembollenbedrijf van binnen heeft willen zien. Want wat gebeurt er allemaal op zo’n bedrijf? Of voor wie een stukje nostalgie wil ophalen, want wie heeft er vroeger nou niet aan de kist gepeld?

Er zullen rondleidingen gegeven worden en er is alle ruimte om vragen te stellen.

Aanmelden is niet nodig.

Voor meer informatie check de website!

 

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met Info@gebroederspepping.nl

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons