Drenthe

Open Boeren – Bedrijvendag Ruinerwold

  • Museumboerderij de Karstenhoeve
  • zaterdag 29 juli 2023 van 10:00 - 16:00

Fietstocht van ca. 25 km langs 6 boerenbedrijven en aanverwante bedrijven op zaterdag 29 juli 2023 van 10.00 – 16.00 uur.

Deelnemers zijn: Melkveebedrijf Graveland te Koekange, Hoveniersbedrijf Martijn Buld te Ruinerwold, Het Groene Geschenk te Weerwille, Melkveebedrijf K. en C. Tijmens te Koekange, Installatiebedrijf Van Dijk te Koekange, Museumboerderij de Karstenhoeve.

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met fritsjannytimmerman@gmail.com

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons