Flevoland

Op bezoek bij Boer Sjaak, beleef, ontdek, leer en ontmoet!

  • Nulderpad 6, Zeewolde
  • woensdag 9 augustus van 10.00 - 12.00 uur

Kom op bezoek bij “Bij Boer Sjaak” en maak kennis met onze koeien en kalfjes.🐄

Tijdens de rondleiding nemen we je mee langs de koeien, en kalfjes! Na de rondleiding mag je met je eigen doe-opdrachtenboekje zelf op ontdekkingstocht in de koeienstal. Hoe leuk is het wel niet om bijvoorbeeld hooi in de ruif te doen of brokken te geven?😍 En, we gaan zelf kruidenboter🧈maken! En daarna lekker op een stokbroodje smeren en opeten. 🥖🔪 👉

Deelname is: € 9,00 per kind (leeftijd 4 t/m 12/13 jaar) € 5,00 per kind (leeftijd 3 jaar) Broertjes en/of zusjes t/m 2 jaar en ouder(s)/verzorger(s) mogen gratis mee.

De ochtend is incl. een glaasje ranja (of voor begeleider koffie/thee).

Aanmelden: Vooraf aanmelden is verplicht. Stuur om je aan te melden een mail naar bijboersjaak@outlook.com Geef in je bericht je naam en het aantal personen en leeftijd kinderen door.

Check de Facebook pagina of website voor meer informatie!

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met bijboersjaak@outlook.com

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons