Noord-Holland

Kom kijken, proeven en helpen op de boerderij

  • Broerdijk 18, Midwoud
  • Dinsdagen 11, 18, 25 juli - 8, 15 en 29 augustus

Welkom op het melkveebedrijf van de familie Druif.

We nodigen u van harte uit om op ons bedrijf naar de koeien en kalveren te komen kijken. U kunt bij ons diverse robots zien die de koeien melken, het voer aanvegen en de vloer schoonmaken. Wij geven een rondleiding, voor de kinderen is zijn er diverse activiteiten en een speurtocht. Als het weer het toe laat gaan we ook het land in om de koeien naar de stal te brengen. Onze melk gaat naar de kaasmakerij in de Beemster, natuurlijk gaat er ook kaas worden geproefd en voor iedereen is er wat lekkers te drinken.

Kosten
Deelname is € 5,- per persoon.
(bij voorkeur contant meenemen, anders via QR-code)

Wanneer
De activiteit vindt plaats op dinsdagen 11, 18, 25 juli, 8, 15 en 29 augustus.
Aanvang om 11.00 uur en het duurt anderhalf tot 2 uur.

Aanmelden
Vooraf aanmelden is verplicht. Stuur even een appje om je aan te melden naar 06-22462588. Geef in je bericht je naam en het aantal personen door.

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met fruut@hetnet.nl

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons