Noord-Brabant

Koeienpad van Barendonk Holsteins

  • Beers
  • Gehele zomer

Een kijkje op de Barendonk-Holstein boerderij. Hebben jullie altijd al willen weten hoe het is op een modern melkveebedrijf. En ben je benieuwd naar het leven van kalf tot koe?

Loop dan het Koeienpad naar de boerderij. Startpunt is de receptie van Landgoed de Barendonk, Millseweg 13, in Beers. Het lopen van het Koeienpad is gratis, aanmelden hoeft niet, meld je van te voren even bij de receptie van Landgoed de Barendonk.

Meer informatie lees je hier.

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met info@barendonk.nl

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons