Flevoland

Kersenfestival

  • Oosterringweg 24-1
  • zaterdag 1 juli 2023

Op deze dag krijgt u een ᴜɴɪᴇᴋᴇ ɢᴇʟᴇɢᴇɴʜᴇɪᴅ om eens een kijkje achter de schermen te nemen bij Fruitbedrijf Hoekstra.

Wat kunt u verwachten? Er rijden op deze dag pluktreintjes door de kersenboomgaard, waar u een ritje mee kunt maken. Tijdens zo’n ritje vertelt een gids u meer over de boomgaard en gaat u van alles vertellen over de kersen. Ook kunt u een kijkje nemen in de schuur, waar een super modern kerensorteermachine staat. Hier kunt u zien hoe snel en efficiënt de machine werkt.

Regelmatig wordt er een demonstratie gegeven. Op het erf zijn er diverse kraampjes waar van alles te zien , proeven en kopen is. U kunt er bijvoorbeeld genieten van een heerlijk kopje koffie met een stukje kersentaart, of een verfrissend softijsje. Voor kinderen is er van alles te beleven, zoals een knutseltent, gratis schminken en een springkussen.

Kortom, de kersenfestival bij 𝗙𝗿𝘂𝗶𝘁𝗯𝗲𝗱𝗿𝗶𝗷𝗳 𝗛𝗼𝗲𝗸𝘀𝘁𝗿𝗮 is een leuk uitje voor het hele gezin. Leer alles over het kweken en plukken van kersen, proef van de lekkerste kersen en geniet van alle activiteiten op het erf.

Kom gezellig langs op 𝟭 𝗷𝘂𝗹𝗶 en beleef de kersenboomgaard op z’n best!

Entree is gratis.

Voor meer informatie check de website!

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met fruitbedrijfhoekstra@gmail.com

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons