Noord-Brabant

Het Grote Boerenoverall Spel

  • Torendreef 4, 4741 SX Hoeven
  • het hele jaar door!

Vlaflip -boer op een rij- estafette, Blok aan je been melkrace, Koelonaise… Het is slechts een kleine greep uit de loeigekke opdrachten die je kan verwachten tijdens Het grote Boerenoverall spel! Je bent van harte welkom op onze boerderij om samen met je familie, vrienden of collega’s dit te gekke spel te komen spelen. Onder het genot van een lekker bakje koffie krijg je instructies. Vervolgens voel je jezelf 3 uur lang een echte Boer(in) want je zult overall op de boerderij moeten zijn.

Meer informatie of aanmelden

Je kan het spel het hele jaar door boeken, neem dus contact met ons op! Reserveren kan via de website www.rommenskoeien.nl of stuur een e-mail naar info@rommenskoeien.nl.

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met corne.corinne@gmail.com

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons