Overijssel

Groot Sallands Maisdoolhof

  • Vilstersestraat 28, 8151AA Lemelerveld
  • 15 juli t/m 24 september 2023

Ga op avontuur in het Groot Sallands Maïsdoolhof in Lemelerveld en beleef een tof uitje!

Overwin de metershoge maïsplanten, beklim de uitkijktoren, los de opdrachten op en kraak de kluis. Het Groot Sallands Maïsdoolhof is een doolhof, uitgezet op ongeveer 4 hectare maïs. Dit zijn wel 6 voetbalvelden aan elkaar!

Om het gewone veld om te toveren tot een doolhof, hebben wij een parcours van een aantal kilometer eruit gemaaid. Dit ‘normale’ maïsveld verandert dan in een uitdagend avontuur voor jong en oud. Na een intensieve speurtocht kraak je de kluis en krijg je nog een verrassing mee naar huis. Beleef een leuke tijd op onze boerderij en ga op avontuur tussen de mais!

De entreeprijs van het doolhof bedraagt € 5,00 per persoon. Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen.

Het maïsdoolhof is geopend van 15 juli t/m 24 september 2023.
Tijdens de zomervakantie (15 juli – 3 september) zijn wij elke dag open van 10.00 – 18.00 uur.

In het naseizoen (4 september – 24 september) zijn wij open op:
Woensdagmiddag: 13.00 – 18.00 uur
Zaterdag en Zondag : 10.00 – 18.00 uur

Mocht je in het voor- en naseizoen buiten deze tijden willen komen, laat het ons even weten. Zo voorkom je dat je voor een dichte deur staat!

Het is niet mogelijk om met een pinpas of een creditcard te betalen.

Meer info: www.grootsallandsmaisdoolhof.nl

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons