Overijssel

Fietstocht De Boer Op Holten

  • Smidsbelt 6, 7451BL, Holten
  • woensdag 2 augustus

Deze tocht maakt het mogelijk om een kijkje te nemen bij agrarische bedrijven rondom Holten. Wandel bijvoorbeeld op je gemak door een stal en neem een kijkje bij zuivelboerderij De Borkeld Zuivel.

Start: Kulturhus Holten

Het evenement is opgezet voor en door onze trotse boeren, ze laten je genieten van de prachtige omgeving en geven een kijkje in de mooie keuken van veeteelt en landbouw. Een grote groep vrijwilligers organiseert deze activiteit en ze zorgen ervoor dat deze dag goed verzorgd wordt.

Inschrijven en starten kan op woensdag 2 augustus 2023 tussen 10:00 en 12:00 bij de infobalie van Kulturhus Holten.

Entreeprijs € 5,00

Voor meer informatie check de website!

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons