Overijssel

Fietstocht De Boer Op

  • Enter, Overijssel
  • dinsdag 22 augustus

De fietstocht van ongeveer 25 km gaat langs verschillende agrarische bedrijven die speciaal voor u de deuren open zetten. De fietstocht is een mooi evenement voor jong en oud. Onderweg is er koffie, krentenwegge, thee, fris en boeren pannenkoeken verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding

Er kan tussen 09:30 en 12:30 uur gestart worden vanaf sportpark de Werf, Sportlaan 2 in Enter. (V.V. Enter Vooruit)

Kosten: €5,- per route boekje

De dag zal rond 16:00 uur eindigen.

Opgeven van te voren is niet nodig, u kunt ter plaatse een routeboekje kopen.

Meer info www.fietstochtdeboerop.nl of Fietstocht “De Boer Op”

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met de-boer-op@hotmail.com

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons