Utrecht

Een uurtje de boer helpen

  • Ravensteinselaan 3 Baarn
  • 22 juli, 5 augustus en 19 augustus van 9:30 - 10:30 uur

De plek voor ‘vieze kleren’ en ‘stro-kriebels’. Het leven als boer is leuk, maar hard werken.

Daarom kan boer Arnold jouw hulp goed gebruiken. Heb je altijd al eens willen weten hoe het is om te leven als boer. Kom dan een uurtje meehelpen op de Boerderij van Hoeve Ravenstein. Je mag boer Arnold echt meehelpen met het verzorgen van de koeien en kalfjes. ‘s Zomers in het weiland en ‘s Winters in de stal. Uiteraard zijn er nog genoeg andere boerderij klusjes te doen, zoals het voeren van de ezel en geiten, het erf vegen, een rondje door het weiland lopen en door de moes- en pluktuin.

Natuurlijk mag je als afsluiter ook even plaatsnemen op de trekker! Papa’s en mama’s, opa’s en oma’s zijn gewaarschuwd. Op onze boerderij mag je namelijk vies worden! Meehelpen met de koeien voeren in het weiland geeft nog wel eens ‘vieze kleren’ en van het strooien van gedroogd gras bij de geiten kun je ‘stro-kriebels’ krijgen. Maar we beloven, dat je vooral veel plezier zult beleven.

De kosten bedragen €4,50 per kind incl. limonade en wat lekkers.

Reserveer een plekje via de website!

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met info@hoeveravenstein.nl

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons