Noord-Brabant

Buurten bij de boerin

  • Sint Hubert
  • Weekenden en gehele zomervakantie Zuid

Kom zelf ervaren en beleven hoe de koeien worden gemolken en help mee met koeien en kalfjes voeren. Neem samen met boerin Sonja een kijkje op het melkveebedrijf, waar Sonja ook zelf yoghurt maakt en regelmatig schoolklassen ontvangt.

Je bent van harte welkom in het weekend en elke avond in de zomervakantie Zuid (15 juli t/m 27 augustus) van 17.30 tot 19:30 uur.

De kosten zijn €7,50 per volwassene en €5 per kind. Aanmelden kan via app of belletje naar 06 51 71 43 96. Geef je naam en achternaam, je telefoonnummer en het aantal personen door.

Op afspraak in het weekend en elke avond in de zomervakantie Zuid (15 juli t/m 27 augustus) van 17.30 tot 19.30 uur

Kijk voor meer informatie op de website.

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met sidoniavermeulen@msn.com

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons