Overijssel

Biggetjes kijken

  • Hoge Hexel
  • donderdag 17, 24 en 31 augustus vanaf 19:00

Bij ons lopen de zeugen los in het kraamhok en we zijn daar erg trots op. Bij de bouw van onze nieuwe vrijloop kraam opfokstal in 2016 hebben wij een prachtige skybox gerealiseerd.

Vanuit de skybox zijn de zeugen en biggen te bewonderen. Deze skybox is speciaal ingericht voor boerderij educatie, er is van alles over varkens te leren.

Het enige minpunt aan de skybox is dat deze helaas niet rolstoel toegankelijk is.

U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar marije@fokbedrijfbrummelhuis.nl

Voor meer informatie check de website!

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met marije@fokbedrijfbrummelhuis.nl

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons