Zeeland

Zelfpluk Kersen

  • Gaanderseweg 2, 4315 PM Dreischor
  • 22 en 29 juli

Het kersenseizoen is weer begonnen! Heb jij zin om een keer zelf kersen te komen plukken? Dan hebben we mooi nieuws, want op 22 en 29 juli 2023 (tussen 10.00 – 16.00 uur) zet SchouwseKers zijn deuren open om je eigen kersen te plukken. Deelname = gratis! De kilo’s kersen die je hebt geplukt en graag mee naar huis wilt nemen, worden gewogen en afgerekend bij de kassa.

Over de Schouwse Kers

De boomgaard is aangeplant door Maarten van de Velde en bevind zich aan de rand van het mooie ringdorpje Dreischor, op het eiland Schouwen-Duiveland. SchouwseKers bevindt zich aan de doorgaande weg richting Zonnemaire niet ver van het Grevelingenmeer. SchouwseKers is onderdeel van het familiebedrijf ‘HoevedeHond’.

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met maartenvd-velde@hotmail.com

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons