Utrecht

Tour de boer!

  • Lopikerwaard
  • Zaterdag 24 juni 2023

Op zaterdag 24 juni organiseren we een leuke fietstocht door de Lopikerwaard langs bedrijven met streekproducten. U kunt starten bij één van de 5 locaties, ook te lezen op de flyer (zie hieronder). De dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Hier krijgt u een fietsroute op papier mee die u langs de andere locaties leidt.

Locaties:

  • Kaasboerderij Elizabethhoeve, Stuivenbergweg 17, 3404 NH IJsselstein
  • Neder-Oudland Farm, Achtersloot 182, 3401 NZ IJsselstein
  • Fruitbedrijf Ardifruit, Boveneind ZZ 51a, 3405 AN Benschop
  • Landwinkel De Noordzijde, Noordzijdseweg 189, 3415 RC Polsbroek
  • De Ruijter Vleeswinkel, Noordzijdseweg 137A, 3415 RB Polsbroek

Op de verschillende locaties kunt u een impressie opdoen van wat de bedrijven zoals doen en kunt u de winkel bekijken. Uiteraard zijn er heerlijke streekproducten te koop en misschien wel te proeven. Aan de kids wordt ook gedacht. Er kan gespeeld en gekleurd worden en er zijn natuurlijk dieren te bekijken.

De fietstocht is ongeveer 30 kilometer lang.

Graag tot ziens op zaterdag 24 juni!

Deelname is geheel op eigen risico.

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met ltozw.actie@gmail.com

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons