Noord-Holland

Rondleiding op fruitbedrijf Ter Hofstede

  • Leekerweg 56, Wijdenes
  • 20 augustus 2023

Op het fruitbedrijf van de gebroeders Jan en Frits ter Hofstede worden appels en peren geteeld (onder andere stoofperen en nieuwe appel- en perenrassen).

Op zondag 20 augustus kunt u deelnemen aan een rondleiding over het bedrijf. Jan en Frits geven uitgebreid uitleg over de teelt en beantwoorden uw vragen.

Rondleidingen om 12.00 uur en 15.00 uur
Aantal deelnemers: maximaal 15 personen per ronde

Aanmelden: stuur een mail naar ec.heeres@hotmail.com
(graag ook mailen bij annulering)

Kosten : € 9,50 per persoon
Dit is inclusief de rondleiding door de fruittuin, koffie/ thee, appelsap en huisgemaakte appeltaart verzorgd door EET! Catering.

Betaling graag contant, er is geen pinapparaat.

Ook kunt u nieuwe oogst-appels kopen.

 

 

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met jenfterhofstede@gmail.com

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons