Noord-Holland

Rondje kavelpad

  • Schelpenbolweg 46, Slootdorp
  • 28 juli en 4 augustus. Start 14.00

Samen met de boer gaan we het land in, voor een mooie wandeling en om te kijken hoe de gewassen erbij staan.

Hoe groeien de aardappelen. Kunnen de uien al gerooid worden en wat zijn die buizen die in de slootkant zitten. Zomaar wat dingen die besproken kunnen gaan worden. We nemen je mee over ons land om te laten zien wat er allemaal groeit en bloeit en te vertellen over alles wat we doen en waarom we dat doen.

Natuurlijk kan een koppie doen in het land niet ontbreken.

Kosten zijn €2,50, graag contant meenemen.

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met tinekevanloon@outlook.com

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons