Flevoland

Rondje kavelpad

  • Diverse adressen
  • Diverse data

Ook tijdens deze zomervakantie ben je van harte welkom om een rondje kavelpad te lopen bij één van de deelnemende boerenbedrijven in Flevoland.
Wandel samen met de boer of boerin over de ‘kavel’ en hoor wat er allemaal nodig is om de gewassen zo optimaal mogelijk te laten groeien.

Lijkt het je leuk om meer te weten over hoe gewassen groeien en waar boeren in Flevoland allemaal mee te maken hebben? Heb jij bepaalde vragen over het eten wat je koopt in de winkel, die je graag aan een boer of boerin stelt? Meld je dan aan voor een rondje kavelpad bij één van de deelnemende boerenbedrijven in Flevoland. Kijk op de website van Team Agro welke bedrijven meedoen.

https://teamagro.nl/rondjekavelpad-2023/#flevoland

 

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met contact@teamagro.nl

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons