Noord-Holland

Maisdoolhof Wieringerwerf

  • Oosterterpweg 12, Wieringerwerf
  • Open alle dagen in de zomervakantie van 9:00-14:00 uur

Bij vergaderlocatie Leven van de Wind wordt dit jaar weer een maisdoolhof opgezet. Op een perceel van 2 hectare wordt op basis van GPS een geheel doolhof ingezaaid waarin afbeeldingen van onze boerennatuur zijn verwerkt. Vanaf boven een prachtig gezicht!

Het doolhof is geopend in de zomervakantie van 9:00 – 14:00 uur, alle dagen van de week. De toegang is € 5,- per persoon. In de boerderijschuur is koffie, thee, limonade voor jullie te verkrijgen, met heel veel speelgoed om nog even lekker te blijven hangen.

U kunt uw bezoek inplannen via https://levenvandewind.com/maisdoolhof/

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met info@levenvandewind.com

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons