Noord-Brabant

Koeienvlaaiwerpen, koeiendrijven en -aaien

  • Oosteindseweg 37, 4714 SC Sprundel
  • Elke vrijdagmiddag

Elke vrijdagmiddag ben je van harte welkom bij Boerderij de Bontekoe voor koeiendrijven en -aaien! Voor deze unieke ervaring krijg jij een overall en laarzen aan en om het af te maken ook een boerenzakdoek! Om 16.30 uur start de instructie voor het koeiendrijven en vertrek naar de boerderij waarbij je natuurlijk ook koeien kunt aaien. Op de ontvangstlocatie op de zorgboerderij kun je vooraf of na afloop bij het koffiehuis en het terras terecht waar heerlijk ijs van eigen melk te koop is.

Programma

Het programma start iedere vrijdagmiddag van 15.00 uur Om 16.30 uur start de instructie voor het koeiendrijven en rond 17.30 uur is het programma afgelopen. De kosten voor deze unieke ervaring bedragen €12,50 per volwassene en €5,- per kind.

 

 

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met bontekoe@kpnplanet.nl

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons