Zuid-Holland

Karperhoeve Boerenmarkt

  • Zuidbuurt 5, Maassluis
  • 17 en 18 juni 2023

Op het terrein van de Karperhoeve staan verschillende soorten kramen o.a. met kaasproducten, zelf gemaakte artikelen, voorjaarsappen, paardrijartikelen enz.

In het land is voor de kinderen een kinderdorp met o.a. ponyrijden, springkussen, snoepklimpaal, schminken, boerengolfbaan, koemelken.

Met de paarden zijn er verschillende demonstraties en in het land staan allemaal mooi gepoetste trucks klaar om bekeken te worden.

In de omgebouwde koeienstal zitten een aantal dames hun handwerken te showen.
De schapen gaan geschoren worden.
En op zaterdag is de paardentandarts aanwezig,

En op het terras kunt u genieten van een lekker kopje koffie, met een tompouce en een gezellige optreden van een van de orkesten.

Geopend op zaterdag 17 juni van 10.00-17.00 uur en op zondag 18 juni van 11.00-16.00 uur 

Kijk voor het volledige programma op onze website: https://www.karperhoeveboerenmarkt.nl/

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met info@Karperhoeveboerenmarkt.nl

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons