Gelderland

Kamperen bij de Boer

  • Ijkelaarstraat 6 6611 KN Overasselt
  • Gehele zomer 2023

Heb jij altijd al willen kamperen bij de Boer? Dan is dit je kans!

Bij Boerderijcamping de Eikelaar kampeer je naast de boerderij en tussen de koeien! En iedere dag maakt de boer een rondje over de camping en kun je hem alles vragen wat je altijd hebt willen weten over de boerderij! Terwijl de kinderen lekker spelen geniet jij van de natuur en rust!

Kijk voor meer informatie op de website!

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met info@campingdeeikelaar.nl

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons