Noord-Holland

Historische Vaartocht

  • Bovenkarspel
  • 12 juli en op 3, 10, 13 en 17 augustus

Vaar mee met een authentieke polderschuit, tijdens de tocht wordt verteld over de historie van het gebied.

We vertrekken om 13.30 uur bij de molen Ceres aan de Broekerhavenweg in Bovenkarspel. De tocht duurt tot ongeveer 17.30 uur.

Vooraf kunt u ook een bezoek brengen aan de molen, deze is open om 13.00 uur (de molen wordt momenteel herbouwd omdat hij 1 januari 2020 is afgebrand).

Data:
12 juli en 3, 10, 13 en 17 augustus

Kosten:
Volwassenen € 9,- p.p.
Kinderen € 4,50 p.p.

Het geld wordt gebruikt voor onderhoudskosten van de schuit.

Aanmelden
Opgeven bij Trude Buysman via mail of telefonisch 06-36171778 (vol = vol)

Denk erom om zelf wat eten en drinken mee te nemen, onderweg stoppen we 1 maal bij een ijsboerderij of café waar u eventueel iets kunt halen.

De vaartocht is geheel op eigen risico.

Route:

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met trudebuysman@gmail.com

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons