Noord-Brabant

Gluren in de schuren

  • Nelleveldstraat 1, Rijsbergen
  • 4 juni 2023

Deze fietstocht van ongeveer 35 km. gaat door het buitengebied van gemeente Zundert en gemeente Etten-Leur, waarbij 5 ondernemers in het gebied uit diverse sectoren haar deuren openstellen, zodat men in de schuren kan “gluren”. Men kan een kijkje nemen bij een melkveebedrijf, een boomkwekerij, een recreatieboerderij, een wijnboerderij en een zorgboerderij!

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met zltozundert@gmail.com

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons