Overijssel

Ga op Boer’n Xpeditie

  • Vilstersestraat 28 8151 AA Lemelerveld
  • In zomervakantie elke dag van 10.00 - 18.00 uur, in september woensdagmiddag (13.00 - 18.00) en weekend 10.00 - 18.00 uur

Zien, voelen en beleven bij de koeien!

Ons melkveebedrijf is een moderne boerderij met volop technische snufjes. Tijdens de Boer’n Xpeditie ga je met je eigen boerenpaspoort op pad en maak kennis met onze melkkoeien. Je komt langs de melkrobots, de afkalfstal, de stier, het strohok, de uitkijktoren, overal. Ook mag je de kalfjes drinken geven.

Wil jij graag wil zien, voelen en beleven hoe het er op een boerderij aan toe gaat, dan is de Boer’n Xpeditie echt iets voor jou. Door middel van spelletjes, filmpjes en opdrachten word je al snel een echte boerenhulp!

De Boer’n Xpeditie is het hele jaar geopend. In het hoogseizoen zijn we elke dag open, de rest van het jaar kun je op afspraak langs komen. In het hoofdseizoen (15 juli – 3 september 2023) zijn wij elke dag open van 10.00 – 18.00 uur. In het naseizoen (4 september – 24 september 2023) zijn wij open op:
Woensdagmiddag: 13.00 – 18.00 uur
Zaterdag en Zondag : 10.00 – 18.00 uur

Wil je op een ander tijdstip komen, laat het ons weten! Zo kunnen we voorkomen dat je voor een dichte deur staat! Ook kinderfeestjes kunnen prima gehouden worden in het voor- en najaar!

De entreeprijs bedraagt € 5,00 per persoon. Kinderen ontvangen hierbij een boerenpaspoort! Kinderfeestjes zijn er al vanaf 7,00 euro per kind, zie arrangementen.

Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen.
Het is bij ons niet mogelijk om te betalen met de pinpas of creditcard.

Zie ook: Boer’n Xpeditie (oponsboerenerf.nl)

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met info@oponsboerenerf.nl

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons