Gelderland

Fotospeurtocht op de boerderij

  • Staddijk 17 6603 LM Wijchen
  • gehele zomer van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 - 17:00 uur

De fotospeurtocht is één grote ontdekkingstocht over het erf en langs de stallen.

Kun jij alles terugvinden? De speurtocht is gratis af te halen in de winkel en wordt aangeboden tijdens de openingstijden van de kaas – en zuivelboerderij.

De openingstijden zijn van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00uur (speurtocht is af te halen in de winkel) Je hoeft je vooraf niet aan te melden en toegang is gratis!

Voor meer informatie check onze website of Facebook

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met tpwm.hopman@hetnet.nl

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons