Zuid-Holland

Fokveedag Hellevoetsluis

  • Hellevoetsluis
  • Zaterdag 12 augustus 2023

Al ruim 60 jaar organiseren wij de Fokveedag Hellevoetsluis. De Fokveedag is uitgegroeid van louter een koeienkeuring tot een brede agrarische dag met vele diersoorten, een streekmarkt, leuke demonstraties en activiteiten voor jong en oud. Een leuke bestemming voor een gezellig familie-uitje!

Er wordt weer een vol programma samengesteld met voor ieder wat wils. Wat je kunt verwachten? Een braderie, paarden, schapen, activiteiten voor de allerkleinsten, muziek en koeien …. héél veel koeien.

De entree is € 5,-. Kinderen tot 12 jaar gratis.

Kijk ook op de website: https://fokveedag-hellevoetsluis.nl
of op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/FokveedagHellevoetsluis/

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met info@fokveedag-hellevoetsluis.nl

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons