Gelderland

Fietstocht Kijken bij de Boer

  • Ede, Barneveld en omgeving
  • 26 juli en 9 augustus 2023

Stap op de fiets en geniet van de mooie Gelderse Vallei! Jaarlijks organiseert Kijken bij de Boer fietsroutes, waarlangs diverse agrarische bedrijven hun deuren open zetten voor publiek. Ieder jaar mogen we rond de duizend bezoekers per fietstocht verwelkomen en hen laten zien waar we als boeren elke dag zorgvuldig aan werken: eerlijke én heerlijke voedselproductie. Ben je er dit jaar ook (weer) bij?

Je bent meer dan welkom op:

• Woensdag 26 juli 2023 in Ede en omgeving
• Woensdag 9 augustus 2023 in Barneveld en omgeving

Houd voor meer informatie de website www.kijkenbijdeboer.nl in de gaten

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met info@kijkenbijdeboer.nl

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons