Noord-Holland

De Klucht van de Koe

  • Aartswoud
  • 16, 17 en 18 juni - 22, 23 en 24 juni

Kom langs bij het Rundveemuseum op Het Zorgerf Aartswoud. Een ‘levend’ museum waarin tal van bedreigde oude Nederlandse rundveerassen door raszuivere fok voor ondergang worden behoed. Een museum vol leven, waar altijd iets te zien of te beleven valt. Ook is er een ontdekkingspad en een educatief centrum, dat bezoekers informeert over de historie van die oude rassen en over de melkveehouderij en het plattelandsleven in de loop der tijden.

Dit jaar bestaat het Rundveemuseum 10 jaar en dat moet gevierd worden. Een mooi jubileum, waarin het museum veel beleefd en overwonnen heeft.
Het feestelijk hoogtepunt in dit jubileumjaar is de theatervoorstelling ‘De Klucht van de Koe’ waarbij de potstal omgebouwd wordt tot een echt theater.

Uitvoering ‘Klucht van de Koe’: 13 t/m 24 juni.

Dinsdag 13 juni try-out: inloop 19.30, start voorstelling 20.00 uur.

Avondvoorstellingen: vrijdag 16 juni, zaterdag 17 juni, zondag 18 juni, donderdag 22 juni, vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni: inloop vanaf 19.30 uur, start voorstelling 20.00 uur.
Middagvoorstelling: zaterdag 17 juni, inloop vanaf 14.00 uur, start voorstelling 14.30 uur.

Kaarten kunt u hier bestellen door de gewenste datum en tijdstip te selecteren.

Voor meer informatie check de website!

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met info@rundveemuseum.nl

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons