Overijssel

bOErgondische markt Marshoek

  • Dalfsen
  • elke zaterdag van 10:00 - 13:00 uur

De bOErgondische markt Marshoek is elke zaterdag van 10.00-13.00 uur.

Op de markt staat een kleine foodtruck klaar om burgers en buitenlui te laten genieten van voedsel van verschillende boerderijen die hun producten bij ons bezorgen.  Regionaal voedsel oftewel voedsel met een korte keten.

Wanneer mensen belangstelling hebben zijn ze welkom om even bij onze koeien te kijken en leggen we graag uit wat we doen.

Voor meer informatie check de Facebook pagina! (Soms zijn er extra producten te koop)

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met vechtdalboertbewust@gmail.com

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons