Drenthe

Boerenfietstocht Rolde / Anloo

  • Omgeving Rolde
  • 10, 17 en 31 augustus 2023

Neem een kijkje op de boerderij en beleef het gastvrije Drenthe (Omgeving Rolde / Anloo)

Een leuke gratis gezellige belevenis voor het hele gezin met doolhof met speurtocht. De bedrijven geven informatie en uitleg en langs de fietsroute staan informatieborden over o.a. de gewassen die op het land staan. Aan de route is een prijsvraag verbonden (inleveren voor 3 september).

De route is gratis verkrijgbaar bij al de deelnemende bedrijven en de Molen van Rolde Grote Brink 24 Rolde.

Voor meer informatie kijk op www.boerenfietstocht.eu

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons