Noord-Brabant

Boerenerfdag 2023

  • Pleunesteeg 10, Dussen
  • 26 augustus 2023

De Boerenerfdag is een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij ieder jaar een ander boerenbedrijf in Altena zijn deuren open zet voor bezoekers. Zaterdag 26 augustus 2023 is het de beurt aan Akkerbouwbedrijf Bodemtrouw in Dussen. Arjan en Anneke de Graaf runnen samen met een medewerker het akkerbouwbedrijf met 150 hectare, waarop onder andere aardappels, uien, bieten, wintertarwe, graszaad, vlas en sperziebonen geteeld worden.  Lokale ondernemers en organisaties presenteren zich op de boerenmarkt. Ook aan de kinderen is gedacht: zij kunnen zich goed vermaken terwijl de (groot)ouders genieten van een bakje koffie op het terras.

Toegang en parkeren is gratis. Kom 26 augustus dus vooral een kijkje nemen aan de Pleunesteeg 10 in Dussen. Volg Puur uit Altena op Facebook om als eerste op de hoogte te zijn van alle nieuws rondom de Boerenerfdag! Puur uit Altena is een samenwerking tussen ZLTO Altena Biesbosch, ANV Altena Biesbosch en de Streekproducenten en heeft als doel boeren en burgers uit Altena dichter bij elkaar te brengen.

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met boerenerfdag.puuruitaltena@gmail.com

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons