Gelderland

Boerderijenfietstocht Neede

  • Hollandse Molen, Diepenheimseweg 21 Neede
  • Woensdag 26 juli 2023, starten tussen 09.30u en 13.00u

LTO Noord afd. Achterhoek Noord- Oost, Vrouwen van Nu Neede, Novia Noordijk en Perspectief Rietmolen organiseren de jaarlijkse boerderijenfietstocht op woensdag 26 juli 2023.

De start is tussen 9.30 en 13.00 uur, bij de Hollandsche Molen aan de Diepenheimseweg 21 te Neede. Er is parkeergelegenheid naast Café Restaurant De Olde Mölle. Onderweg is er de gebruikelijke koffiestop, een pannenkoekenstop en een extra stop.

Al fietsende door het mooie Achterhoeks coulisselandschap is er bij de diverse bedrijven is heel veel te zien en beleven met betrekking tot de landbouw. Men kan vrij rond kijken bij de bedrijven en er worden activiteiten en demonstraties gehouden.

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,= per persoon. Hiervoor ontvangt men een routebeschrijving met informatie over de te bezoeken adressen en een consumptiebon voor koffie/thee of frisdrank en krentenwegge. Kinderen t/m 12 kunnen gratis deelnemen.

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met boerderijenfietstochneede@gmail.com

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons