Gelderland

Boerderijbeleeftocht

  • Oldebroek
  • De hele zomer door

Wandelen en fietsen, genieten van een prachtig afwisselend landschap, cultuur opsnuiven, erfgoed ontdekken en smullen van lekkere boerenkost.

Verrassend, gezond, duurzaam en voor een ouderwetse prijs! Bestel online: Ga naar de website en bestel eenvoudig online door op een route naar keuze te klikken. Een combinatie van meerdere routes op een dag is natuurlijk ook (binnen hetzelfde bedrag) mogelijk. Betaal de route en u ontvangt een unieke inlogcode per mail inclusief een link naar de route. Ga op de afgesproken datum en tijdstip naar het Boerderijmuseum.

De lunch krijgt u mee in een knapzak en kunt u onderweg, of tussendoor bij het museum, nuttigen.

Er is keus uit diverse wandel- en fietsroutes van verschillende lengtes, die ook gecombineerd kunnen worden. Informatie hierover wordt verstrekt in de webapp na boeking.

Inclusief:

  • Gratis parkeren
  • Gratis fiets opladen
  • Routes via webapp en in papieren versie
  • Koffie, thee, ranja met wat lekkers
  • Toegang tot het museum
  • Gezonde boerenlunch (div. brood, beleg, yoghurt, fruit, en vruchtensap)

Kies de routes die u wilt wandelen en/of fietsen. Wat u ook kiest, het wordt absoluut een leuke beleving.

Veel plezier!

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met info@boerderijmusuem.nl

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons