Noord-Holland

Boerderij Diploma

  • Laanweg 9 1847LM Zuidschermer
  • Diverse dagen in juli / aug

Heeft jouw kind er altijd al van gedroomd om boer of boerin te worden?

Het Team van ‘t Koehotel zorgt dat deze dromen werkelijkheid worden. Samen slaan we de handen in één en gaan we echte boerderij klusjes doen. Maar om boer(in) te worden moet je ook goed kunnen nadenken en samenwerken. Doormiddel van diverse raadsel en opdrachten trainen we jou tot een echte boer of boerin!

Zien we jullie ook op één van de dagen? Binnenkort zullen we de dagen voor jullie bekend maken, dus houdt de website en social media van Boerderijwinkel ‘t Koehotel goed in de gaten.

Let op!

  • Aanmelden is verplicht
  • Max 15 kinderen per groep
  • Duur 1,5 / 2 uur
  • Kosten €10,- p. kind (4 tot 10 jaar)

(Betaling vindt plaats in de boerderijwinkel, dit kan zowel met de pin als contant)

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met Info@boerderijwinkeltkoehotel.nl

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons