Noord-Brabant

Boer & Boerin

  • Hoeven
  • Dagelijks, het hele jaar door

Geheel gekleed in overall met rode zakdoek gaan we aan het werk tussen de kalfjes en koeien. Samen kalfjes voeren, stro in de hokken doen, met de tractor rijden en wat er nog meer te doen is. Ondertussen wordt er natuurlijk uitgebreid geknuffeld met de dieren en leuke feitjes verteld. En na afloop uitrusten in het hooi. Afhankelijk van het tijdstip gaan we ook de melkput in om enkele koeien te melken.

Het meehelpen is op afspraak, het tijdstip bepalen we in overleg. Plan je afspraak in via onze website.

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met info@rommenskoeien.nl

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons