Overijssel

Activiteiten IJsselvallei Boert en Eet Bewust

  • Overijssel
  • Gehele zomer

Vanuit IJsselvallei Boert en Eet Bewust is er een kalender gemaakt op de website waar al onze activiteiten voor de zomer in staan.

Activiteiten als Op bezoek bij de boer in het dorp, Workshop Koe Schilderen, Aardappelraapdag, Lunchen bij de boer, een Koe-cert en nog veel en veel meer!

Check de website voor alle activiteiten!

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op met ijsselvalleiboerteneetbewust@gmail.com

Dit is een samenwerking tussen

Over ons

Ontdek de wereld achter je eten

Welkom bij Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord dat een brug slaat tussen de agrarische sector en de samenleving. Wij geloven in de kracht van dialoog en begrip, en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat boeren en burgers elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Boeren Buren is ontstaan vanuit de gedachte dat het tijd is voor meer verbinding tussen boer, tuinder en de samenleving. We willen graag laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we zo gepassioneerd zijn over onze sector. Door de dialoog aan te gaan en elkaar te leren kennen, kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst waarin voedselproductie en natuurbescherming hand in hand gaan.

#waarboerenburenworden

Ontdek de wereld achter je eten

Meer over ons